شر در اندیشه مدرن (تاریخ فلسفه از چشم‌اندازی متفاوت)

«شر در اندیشه مدرن» سوزان نیمن؛ بازخوانی تاریخ فلسفه با تمرکز بر مفهوم شر، از لایبنیتس تا آدورنو، با نگاهی اخلاقی و انسانی.

شر در اندیشه مدرن (تاریخ فلسفه از چشم‌اندازی متفاوت)

کد آیتم: 302681

580,000 تومان

موجود در انبار

کتاب شر در اندیشه مدرن | تاریخ فلسفه از چشم‌اندازی متفاوت


کتاب شر در اندیشه مدرن (Evil in Modern Thought) نوشته‌ی سوزان نیمن، فیلسوف و نظریه‌پرداز آمریکایی با ترجمه حسین نیکبخت، یکی از مهم‌ترین و تحسین‌شده‌ترین آثار در زمینه‌ی بازخوانی تاریخ فلسفه از منظر مسئله‌ی شر است. این کتاب که با عنوان فرعی «تاریخ فلسفه از چشم‌اندازی متفاوت» نیز شناخته می‌شود، توانسته در سال‌های اخیر با امتیاز بالای ۴ از ۵ در Goodreads جایگاه ارزشمندی در میان آثار فلسفی معاصر به‌دست آورد. نیمن در این اثر نه‌تنها فیلسوفان را مرور می‌کند، بلکه با نگاهی تازه و تحلیلی، ما را به قلب یکی از قدیمی‌ترین و در عین حال زنده‌ترین پرسش‌های بشری می‌برد: چرا شر وجود دارد؟


چرا باید این کتاب را بخوانیم؟

در جهانی که خشونت، فاجعه، ظلم و بی‌عدالتی همواره بخشی از واقعیت‌اند، مواجهه با مسئله‌ی شر دیگر فقط مسئله‌ای دینی یا متافیزیکی نیست، بلکه مسئله‌ای کاملاً فلسفی، اخلاقی و حتی سیاسی است. سوزان نیمن از رخدادهایی چون زلزله‌ی لیسبون، هولوکاست و یازده سپتامبر استفاده می‌کند تا نشان دهد چگونه فیلسوفان از دکارت و لایبنیتس گرفته تا کانت، نیچه، آدورنو و آرنت، با مفهوم شر دست‌و‌پنجه نرم کرده‌اند. او با نثری روشن و پرشور، نشان می‌دهد که تاریخ فلسفه نه مجموعه‌ای از نظریه‌های انتزاعی، بلکه تلاشی انسانی برای درک و مواجهه با رنج و بی‌عدالتی بوده است.


ژانر و آثار مشابه

این کتاب در ژانر فلسفه‌ی اخلاق، تاریخ فلسفه و اندیشه‌ی مدرن جای می‌گیرد. اگر از آثاری چون انسان در جست‌وجوی معنا (ویکتور فرانکل)، مسئله شر (ریچارد سوئین‌بورن)، یا گزارش آیشمن در اورشلیم (هانا آرنت) لذت برده‌اید، شر در اندیشه مدرن نیز برای شما کتابی تأمل‌برانگیز و الهام‌بخش خواهد بود.


پیشنهاد به خوانندگان

اگر به دنبال اثری هستید که تاریخ فلسفه را با روایت انسان‌محور و پرسشی بنیادین بازگو کند، شر در اندیشه مدرن را بخوانید. این کتاب برای دانشجویان فلسفه، علاقه‌مندان به اخلاق، و همه‌ی کسانی که به دنبال درک عمیق‌تری از پیچیدگی‌های شر و پاسخ‌های متفکران به آن هستند، منبعی بسیار ارزشمند و قابل رجوع است.