مشاهده همه نتایج

دسته‌بندی‌های موبایل

شیلی بر ردپای نرودا

شعر جهان دسته‌بندی:
فریبا هشترودی نویسنده:
جواد فرید مترجم:
ثالث برند:
0.0
(۰ نقد و بررسی)

کد کالا: A-432383

تومان 200,000

موجود

شیلی بر ردپای نرودا؛ سفری شاعرانه در جغرافیای سیاست، عشق و آزادی


کتاب شیلی بر ردپای نرودا نوشته‌ی فریبا هشترودی، نویسنده و روزنامه‌نگار ایرانی مقیم فرانسه، سفری است میان شعر و سیاست، میان جهان شخصی پابلو نرودا و روح تاریخی سرزمینی که عشق و انقلاب را توأمان زیسته است. این کتاب در قالب نثری شاعرانه، خاطره‌نگارانه و پژوهشی، تصویری زنده از شیلی پس از کودتای پینوشه ارائه می‌دهد و با استقبال خوانندگان ادبیات معاصر در فرانسه و ایران روبه‌رو شده است.


چرا باید این کتاب را بخوانیم؟

زیرا هشترودی با نگاه انسانی و درعین‌حال پژوهشگرانه، ردپای نرودا را نه فقط در شعر بلکه در تاریخ و مردم شیلی جست‌وجو می‌کند. کتاب به گونه‌ای روایت می‌شود که مرز میان سفرنامه، جستار ادبی و تامل فلسفی را از میان برمی‌دارد. خواننده در مسیر این سفر، با چهره‌ای تازه از شاعر نوبلیست شیلیایی و با معنای تازه‌ای از شعر، مقاومت و وطن روبه‌رو می‌شود.


خلاصه کتاب:

روایت از سفر نویسنده به شیلی آغاز می‌شود؛ سفری که در آن، او قدم‌به‌قدم در مسیر زندگی پابلو نرودا حرکت می‌کند، از خانه‌اش در والپارایسو تا مزارش در ایزلا نگرا. در خلال این مسیر، هشترودی از شعرهای نرودا، دیدار با روشنفکران شیلیایی و تأثیر میراث او بر نسل‌های جدید سخن می‌گوید. کتاب، ترکیبی از توصیف‌های شاعرانه، گفتگوهای مستند و تحلیل‌های اجتماعی است که در نهایت، تصویری چندلایه از کشوری می‌سازد که عشق و سیاست در آن جدایی‌ناپذیرند.


ویژگی‌ها و محتوای کتاب:

  1. آمیزه‌ای از سفرنامه، ادبیات و تاریخ معاصر
  2. نگاهی شاعرانه به میراث پابلو نرودا
  3. بررسی تأثیر سیاست بر ادبیات و وجدان جمعی ملت‌ها
  4. نثری روان، تصویری و پر از شور انسانی


ژانر کتاب:

سفرنامه، جستار ادبی، تاریخ فرهنگی


دیگر آثار نویسنده و مترجم

آهسته، شاعران مشغول کارند — نشر نیلوفر

همچون دو قطره آب — نشر نیلوفر

نیچه و حافظ شیرازی — نشر جامی

دست‌های آزاد — نشر اتفاق

یادبودهای جزیره سیاه — نشر ماهریس